Wooden Camera - Zjednotená súprava príslušenstva Blackmagic URSA Mini (základňa)

Blackmagic URSA Mini, URSA Mini Pro / 12K Unified Accessory Kit (Base) je balík profesionálnej podpory pre kameru Blackmagic URSA Mini. Balík príslušenstva URSA Mini obsahuje: Top Plate (URSA Mini, URSA Mini Pro / 12K), vrchnú montážnu syrovú dosku kamery na upevnenie príslušenstva, Unified Baseplate (URSA Mini), rýchloupínaciu základnú dosku na uchytenie…

Viac informácií

1 217 € s DPH 1 014.17 € bez DPH
-+
Dostupnosť
Odošleme: 30. 04.
Na odoslanie 1 ks
Praha 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

Blackmagic URSA Mini, URSA Mini Pro / 12K Unified Accessory Kit (Base) je balík profesionálnej podpory pre kameru Blackmagic URSA Mini. Balík príslušenstva URSA Mini obsahuje: Top Plate (URSA Mini, URSA Mini Pro / 12K), vrchnú montážnu syrovú dosku kamery na upevnenie príslušenstva, Unified Baseplate (URSA Mini), rýchloupínaciu základnú dosku na uchytenie dvoch 15 mm tyčí (12") v správnej výške objektívu, Top Handle V2, skrutkovú vrchnú rukoväť, ktorá sa pripevňuje k vrchnej doske a má viacero montážnych bodov pre príslušenstvo.

Dodávané položky:

Vrchná doska (URSA Mini, URSA Mini Pro / 12K ) - vrchná montážna syrová doska pre kameru Blackmagic URSA Mini. Pripevňuje sa k hornej časti kamery pomocou (4) skrutiek 1/4-20. Sústava otvorov 1/4-20 v štandardných rozostupoch 9 mm a viacero otvorov 3/8-16 pre veľké príslušenstvo. Na viacerých miestach je k dispozícii aj držiak na príslušenstvo ARRI (otvor pre skrutku 3/8-16 s priľahlými polohovacími kolíkmi). Obsahuje háčik na pásku na presné meranie zaostrenia. Pôvodnú rukoväť Blackmagic možno opätovne nainštalovať na hornú dosku pomocou stredových otvorov so závitom 1/4-20.

Unifikovaná základná doska (URSA Mini ) - Rýchloupínacia základná doska pre Blackmagic URSA Mini, ktorá poskytuje ľahké 15 mm priechodné tyče v správnej výške objektívu. Základnú dosku možno pripojiť k ľubovoľnej statívovej doske, holubičiemu chvostu ARRI alebo štandardnej mostíkovej doske ARRI, napríklad k doske Unified Bridgeplate (19 mm) alebo Unified Bridgeplate (15 mm Studio). Ak nie sú potrebné štúdiové tyče, slot pre holubičí chvost základnej dosky Unified Baseplate ARRI možno prepojiť s holubičími chvostmi 2060, bezpečnostnými holubičími chvostmi alebo ramennými ramenami.

Horná rukoväť v2 - Skrutka na hornej rukoväti na bezpečné prenášanie kamery. otvory so závitom 1/4-20 a 3/8-16 na upevnenie príslušenstva.

2x 15 mm tyče (12") - Dve clonové tyče s priemerom 15 mm a dĺžkou 12 palcov (30 cm).

Špecifikácie:
Hmotnosť: 1088,62 g (2,4 lbs)
Rozmery: 330.2 x 152,4 x 101,6 mm (13 x 6 x 4 palce)

Parametre

Parametre

Výrobca: Wooden Camera
Kategória: Doštičky pod kameru