Schneider Cine Lens Xenon FF-Prime 50mm, T/2,1 Canon EF

Objektív Schneider Xenon FF 50 mm T2.1 s bajonetom Canon EF je súčasťou série objektívov Xenon FF, špeciálne navrhnutých pre full-frame snímače bez vinetácie, čo zaručuje snímanie obrazu v rozlíšení 4K. Tieto objektívy sú z výroby farebne zladené, čím sa minimalizujú farebné posuny pri výmene objektívov. Môžu sa pochváliť 14-lamelovou clonou, vďaka ktorej…

Viac informácií

3 598 € s DPH 2 998.33 € bez DPH
-+
Dostupnosť
Odošleme: 30. 04.
Na odoslanie 1 ks
Praha 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

Objektív Schneider Xenon FF 50 mm T2.1 s bajonetom Canon EF je súčasťou série objektívov Xenon FF, špeciálne navrhnutých pre full-frame snímače bez vinetácie, čo zaručuje snímanie obrazu v rozlíšení 4K. Tieto objektívy sú z výroby farebne zladené, čím sa minimalizujú farebné posuny pri výmene objektívov. Môžu sa pochváliť 14-lamelovou clonou, vďaka ktorej vytvárajú prirodzene vyzerajúci bokeh s kruhovými rozostrenými svetlami. Objektívy Xenon FF s 300° uhlom otáčania tubusu objektívu a konzistentnými polohami a veľkosťou prevodovky ponúkajú bezproblémovú funkčnosť.

Objektív má priestranný obvod tubusu, ktorý poskytuje dostatočný odstup pre zaostrovacie značky. Ponúka tiež protiľahlé stupnice zaostrenia na oboch stranách, čo umožňuje asistentovi zaostriť z oboch smerov. Okrem toho prevody objektívu pre zaostrovanie a clonu umožňujú kompatibilitu so štandardným príslušenstvom objektívu. Súčasťou 50 mm objektívu je odnímateľný držiak na podporu objektívu pre väčšiu stabilitu. Okrem toho možno objektív bez námahy konvertovať medzi dostupnými bajonetmi Canon EF, ARRI PL, Nikon F a Sony E, čím sa vyhnete potrebe používať adaptéry a objektív bezpečne pripevníte k fotoaparátu.

Tieto objektívy sú navrhnuté tak, aby pokryli plnoformátové snímače a zároveň poskytovali vynikajúce rozlíšenie 4K pre vaše potreby snímania obrazu. Továrenské prispôsobenie farieb zabezpečuje jednotnú farebnú konzistenciu všetkých objektívov, čo vám umožní zostaviť si zladenú súpravu bez hľadania rôznych možností. Ich konzistentné fyzické vlastnosti, ako je dĺžka, priemer a poloha prevodovky, uľahčujú rýchlu a efektívnu výmenu objektívov, čím sa znižuje potreba úprav matných boxov a iného príslušenstva objektívov. Vďaka 300° otáčaniu tubusu objektívu tieto objektívy zabezpečujú presné nastavenie zaostrenia v celom rozsahu.

Parametre

Parametre

Výrobca: Schneider Optics
Kategória: Objektívy