Manfrotto statív Nitrotech 608 & Alu Twin GS

Tento skvelý videosystém obsahuje fluidnú videohlavu NITROTECH 608 (s plochou základňou) a hliníkovú dvojitú nohu MVTTWINGA so zemným rozperom statívu.

Viac informácií

ŠPECIÁLNA AKCIA: 820.01 €
979.29 € 820.01 € s DPH 683.34 € bez DPH
-+
Osobné prevzatie do 90 minút
Odošleme: dnes
Skladom 2 ks
Bratislava 2 ks, Praha 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

Tento skvelý videosystém obsahuje fluidnú videohlavu NITROTECH 608 (s plochou základňou) a hliníkovú dvojitú nohu MVTTWINGA so zemným rozperom statívu.

Fluidná videohlava NITROTECH 608 je vybavená systémom priebežného protizávažia, ktorý zabezpečuje presné ovládanie kamery a príslušenstva s hmotnosťou až 8 kg pri ťažisku 55 mm. Bez ohľadu na hmotnosť používaného zariadenia budete mať neustálu kontrolu, a to aj napriek zvoleným stupňom náklonu. Ovládanie fotoaparátu bude oveľa jednoduchšie a bez námahy!

Variabilný systém je poháňaný úplne novou fluidnou technológiou, ktorá prináša novú úroveň výkonu v sortimente Manfrotto a zvyšuje hladký a plynulý pohyb bez nežiaducich otrasov a chvenia.

Hlava je tiež vybavená 3/8" konektorom Easy Link vybaveným systémom proti otáčaniu na polohovanie ramien Manfrotto aj ramien vybavených polohovacími kolíkmi ARRI. Môžete tak bezpečne nainštalovať externý monitor alebo iné príslušenstvo. Bočný upevňovací mechanizmus posuvnej dosky umožňuje bezpečné, rýchle a jednoduché pripevnenie fotoaparátu. Hlava NITROTECH má plochý základný držiak so štandardným 3/8" závitom, ktorý je veľmi univerzálny pre rôzne kombinácie podpery (statív, posuvník, výložník alebo žeriav).

Hlava sa k statívu pripája pomocou 75 mm polgule.

Tento hliníkový statív MVTTWINGA s dvojitou nohou a rozperou na úrovni zeme je profesionálny statív s dvojstupňovou, pevnou a stabilnou konštrukciou. Skrátka ideálna voľba pre všetky vaše úlohy. Ak chcete vytvárať videá alebo filmy na profesionálnej úrovni, potom ste si tento statív vybrali správne. Má 100 mm hliníkovú misku z tlakového odliatku, ktorú môžete pomocou hliníkového adaptéra premeniť na 75 mm misku.

Tento hliníkový statív je vybavený rozperou na úrovni zeme, ktorá vás priblíži k zemi, a vďaka teleskopickým ramenám môžete ľahko nastaviť uhly nôh presne tak, ako potrebujete.

Je tiež odnímateľný, čo umožňuje použitie statívu v kombinácii so stredovým rozperom Manfrotto 537SPRB a gumovými topánkami 565, ktoré sa predávajú samostatne.

Nožné zámky sú bezpečné a spoľahlivé, ideálne napríklad na použitie v tráve. Pre maximálnu všestrannosť možno statív používať s rôznymi vozíkmi (114MV a 181B).

Dodáva sa v polstrovanej taške.

Parametre

Parametre

Výrobca: Manfrotto
Kategória: Statívy

Hlavné parametre

MateriálHliník
TypFluidná hlava
Typ rozperySpodná
Priemer misky (mm)75/100
Zatiaženie statívu8kg
PRÍSLUŠENSTVO (2)

PRÍSLUŠENSTVO (2)

Manfrotto hliníková rukoväť bez PVC

Manfrotto MVAPANBARM je hliníková rukoväť bez PVC, kompatibilná s videohlavami Manfrotto
39.8 €
Skladom 2 ks

Blackmagic Design Štúdiová kamera 6K Pro

  • Doprava zdarma
Blackmagic Studio Camera 6K Pro je profesionálna štúdiová kamera vybavená 6K snímačom
2 758 €
Na odoslanie 2 ks