Wooden Camera - Klinová doska Unifield VCT

Unified VCT Wedge Plate je štandardné zariadenie Sony VCT-14, ktoré sa pripája k spodnej časti všetkých základných dosiek Unified. Náš špeciálny tvar holubičieho chvosta ARRI so zníženou výškou umožňuje rýchlu inštaláciu a správne vyváženie každej súpravy kamery Unified cez rameno. Bezpečnostný kolík a zarážkové skrutky na koncoch zabraňujú náhodnému odstráneniu.…

Viac informácií

584 € s DPH 486.67 € bez DPH
-+
Dostupnosť
Odošleme: 29. 04.
Na odoslanie 1 ks
Praha 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

Unified VCT Wedge Plate je štandardné zariadenie Sony VCT-14, ktoré sa pripája k spodnej časti všetkých základných dosiek Unified. Náš špeciálny tvar holubičieho chvosta ARRI so zníženou výškou umožňuje rýchlu inštaláciu a správne vyváženie každej súpravy kamery Unified cez rameno. Bezpečnostný kolík a zarážkové skrutky na koncoch zabraňujú náhodnému odstráneniu. Rozety so závitom M6 štandardu ARRI sa nachádzajú na každej strane a možno ich kombinovať s našimi rozetovými stojanmi a rozetovými ramenami na rýchlu konfiguráciu na ručné ovládanie. Prítomné sú aj otvory so závitom 1/4-20 a štandardné držiaky príslušenstva ARRI (otvor so závitom 3/8-16 s priľahlými polohovacími kolíkmi). Na zadnej strane klinovej dosky je prítomný gombík, ktorý možno po inštalácii na statívovú dosku VCT-14 dotiahnuť, aby sa zabránilo prípadnému viklaniu.

Na hornom strede je prítomná aj drážka na kľúč pre prípady, keď budete potrebovať pripevniť klinovú dosku priamo k spodnej časti fotoaparátu pomocou dodaných nízkoprofilových skrutiek 1/4-20 a 3/8-16.

Súčasťou balenia:
(2) nízkoprofilové skrutky 1/4-20
(2) nízkoprofilové skrutky 3/8-16

Špecifikácie:
Hmotnosť: 610 g
Rozmery: 50.8 x 101,6 x 254 mm ( 2 x 4 x 10 palcov)

Parametre

Parametre

Výrobca: Wooden Camera
Kategória: Doštičky pod kameru