Wooden Camera - Základná doska Unifield (SONY FS5, VariCam LT, VariCam 35)

Tento produkt už nie je v našej ponuke. Vyberte si z našej ponuky.
Popis produktu

Popis produktu

Unifikovaná základná doska (Sony FS5, VariCam LT, VariCam 35, Panasonic EVA1) je rýchloupínacia základná doska, ktorá poskytuje ľahkú 15 mm tyčovú podporu v správnej výške objektívu. 15 mm tyče prechádzajú spredu dozadu a majú dva uzamykacie palce na každej strane. Základná doska sa rýchlo uvoľňuje dvoma spôsobmi, čo dáva používateľovi možnosť vziať si ľahké 15 mm tyče alebo ich nechať.

Ak chcete vybrať fotoaparát a ponechať 15 mm tyče LW, odomknite pravú bočnú skrutku s palcom, posuňte fotoaparát na krátku vzdialenosť dozadu a zdvihnite ho priamo nahor. Holubičí chvost pripevnený k spodnej časti kamery má tvar švajčiarskeho štandardu ARCA, ktorý možno integrovať s mnohými výrobkami tretích strán. Okrem toho sú na spodnej časti závitové otvory 1/4-20 na prípadné pripevnenie ku kardanovým stabilizátorom alebo statívovým doskám. Na bočných stranách sú otvory 1/4-20 a štandardný držiak príslušenstva ARRI (otvor so závitom 3/8-16 s priľahlými polohovacími kolíkmi). Na tomto hornom holubom chvoste sa nachádza aj vertikálny otvor pre 15 mm tyč, ktorý možno použiť na podopretie pätky adaptéra objektívu priamo pred telom kamery. Príkladom môže byť Sony FS5 s použitím adaptéra Metabones Canon EF. Horný holubí chvost by sa umiestnil vertikálnym 15 mm otvorom pre tyč dopredu a do podpernej pätky Metabones by sa nainštalovala a navliekla súprava Unified Lens Adapter Support Kit.

Spodnú časť základnej dosky tvorí dolný rýchly holubí chvost, ktorý má otvory so závitom 1/4-20 a 3/8-16 na pripevnenie k statívovej doske alebo štandardnej mostíkovej doske ARRI, ako je napríklad Unified Bridgeplate (19 mm) alebo Unified Bridgeplate (15 mm Studio). Ak chcete vybrať fotoaparát z dodaného dolného Quick Dovetail a vziať so sebou 15 mm ľahké tyče, odomknite ľavú skrutku s palcom, posuňte základnú dosku na krátku vzdialenosť dozadu a zdvihnite ju. Týmto úkonom sa odhalí integrovaný otvor ARRI holubičieho chvosta na spodnej strane, ktorý možno pripojiť priamo k ľubovoľným holubičím chvostom 2060, bezpečnostným holubičím chvostom alebo ramenným držiakom.

V prípade možností montáže kompatibilných s VCT-14 možno základnú dosku Unified Baseplate pripevniť na klinovú dosku Unified VCT, ktorá poskytuje jednoduchú možnosť protiváhy pri nasadení na rameno. Tú možno potom pripevniť k statívovej doske Unified VCT-14, ktorá sa pripevní k hlave statívu.

Ďalšie dolné rýchloupínacie lišty Unified sa dajú dokúpiť na pripevnenie ku kardanovým stabilizátorom, výložníkom, žeriavom atď., čo umožňuje rýchle a opakovateľné prechody fotoaparátu.

** Zjednotená základná doska je spätne kompatibilná s našimi pôvodnými rýchloupínacími chvostmi (Standard) a rýchloupínacími chvostmi (DSLR, Large) **

Obsahuje:
(2) nízkoprofilové skrutky 1/4-20
(2) nízkoprofilová skrutka 3/8-16

Špecifikácie:
Hmotnosť: 498,9 g
Rozmery: 50.8 x 152,4 x 152,4 mm (2 x 6 x 6 palcov)

Parametre

Parametre

Výrobca: Wooden Camera
Kategória: Doštičky pod kameru