SHAPE zÁKLADNÁ DOSKA S RÝCHLOUPÍNACÍM ZÁMKOM 8000 V-LOCK

Základná doska SHAPE BP0008 V-Lock Quick Release Baseplate je základná doska dlhého formátu pre väčšie kamery, ako sú Alexa, F5, C300 a vysielacie kamery. Možno ju použiť na ramene, na statíve a pripojiť k adaptérom statívu V-lock. Mala by sa používať s fotoaparátmi s externými hľadáčikmi. Základná doska obsahuje odnímateľnú ramennú podložku a je vybavená…

Viac informácií

969 € s DPH 807.5 € bez DPH
-+
Dostupnosť
Odošleme: 30. 04.
Na odoslanie 1 ks
Praha 1 ks
Popis produktu

Popis produktu

Základná doska SHAPE BP0008 V-Lock Quick Release Baseplate je základná doska dlhého formátu pre väčšie kamery, ako sú Alexa, F5, C300 a vysielacie kamery. Možno ju použiť na ramene, na statíve a pripojiť k adaptérom statívu V-lock. Mala by sa používať s fotoaparátmi s externými hľadáčikmi. Základná doska obsahuje odnímateľnú ramennú podložku a je vybavená rozetovými adaptérmi pre štandardné rukoväte ARRI. Má závity 1/4″-20 a 3/8″-16 na uchytenie na statív a V-lock delta adaptér na pripevnenie statívovej dosky SHAPE VCT (VCTSH) alebo akejkoľvek statívovej dosky VCT-14.

Ramenná podložka sa upevňuje pomocou dotykových uzáverov. Závity na uchytenie statívu sa nachádzajú pod ramennou podložkou. Súčasťou balenia sú dva páry 8" a 4" 15 mm tyčí pre prednú a zadnú časť. Na pripevnenie matného boxu a ďalšieho príslušenstva možno adaptér tyče vertikálne nastaviť, ak odstránite skrutku, ktorá ho drží na mieste. Táto základná doska podporuje aj voliteľné adaptéry SHAPE 15 mm Studio a 19 mm Studio namiesto dodaného adaptéra. Základná doska je vybavená tromi otvormi na upevnenie fotoaparátu, ktoré podporujú skrutky 1/4″-20 a 3/8″-16. Drážky mimo stredu umožňujú namontovať fotoaparát posunutý, ak používate 15 mm štúdiový adaptér. Za tromi otvormi sú rozmiestnené viaceré montážne závity 1/4″-20 a 3/8″-16 na upevnenie kĺbových ramien a ďalšieho príslušenstva. Súčasťou balenia sú dve skrutky 1/4″-20 a dve skrutky 3/8″-16 na upevnenie fotoaparátu.

Parametre

Parametre

Výrobca: SHAPE
Kategória: Statívové doštičky